Teamontwikkeling

Teambuilding in Apeldoorn bestaat bij SMLteams uit een teamontwikkeltraject binnen jouw bedrijf, waarin je onder leiding van een gecertificeerd teamcoach je team naar een hoger niveau tilt. Samen zorgen we ervoor dat jouw teamleden effectiever samenwerken en meer plezier halen uit hun werk. Verbeteren van de samenwerking door teambuilding heeft direct invloed op het werkgeluk van jouw medewerkers.

Nulmeting

Elk team is anders, daarom kijken we altijd eerst met een nulmeting wat jouw team nodig heeft. Het vervolgtraject is een intern maatwerktraject met veel teambuilding in Apeldoorn of omgeving, waarin het team optimaal ontwikkeld wordt om de met elkaar bepaalde doelstellingen te behalen. Het teamontwikkeltraject van SMLteams zorgt daardoor voor langdurige gedragsverandering. Besluiten we in het kennismakingsgesprek om samen te bouwen aan jouw team? Dan starten we met de nulmeting. Hoe dit werkt leggen we graag aan je uit in het kennismakingsgesprek.

Maatwerk traject

We leggen in het kennismakingsgesprek onze unieke werkwijze aan je uit en dan wordt er een inschatting van de behoeften vanuit het oogpunt van de opdrachtgever gemaakt. Het vervolgtraject van de teambuilding in Apeldoorn elders in Nederland is maatwerk. In dit traject werken we samen met jouw team aan de afgesproken doelen. Eén doel is vooraf altijd helder: het team moet in beweging komen. Oude gewoontes doorbreken en nieuw helpend gedrag wordt gestimuleerd. Verdere doelstellingen stelt SMLteams samen met de opdrachtgever en het team op. Alle teamsessies zijn een combinatie van verschillende werkvormen en interventies, waarbij alle leerstijlen aandacht krijgen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw team langdurig profijt heeft van de interne teambuilding in Apeldoorn of omgeving.

Maatwerk traject

Blijvende gedragsverandering binnen het team

Het loont namelijk om stil te staan en tijd te nemen voor wat er speelt in het team. Door te werken aan je team door middel van teambuilding zorg je voor meer werkgeluk en een beter bedrijfsresultaat. SMLteams helpt je dit proces bewust en sneller te doorgronden. Je weet na de teamontwikkeling beter wat je aan elkaar hebt, waar je op kunt bouwen. Daarnaast durven mensen in en na het traject ook eerlijk te zijn naar elkaar, iets wat op de werkvloer niet altijd vanzelfsprekend is. De lange aandacht tijdens het teamontwikkeltraject zorgt voor een blijvende gedragsverandering en een effectieve samenwerking binnen het team.

Teambuilding Apeldoorn nodig?

Uniek aan de manier van coachen is dat SMLteams staat voor een open, ontspannen, veilige en vertrouwelijke sfeer. Passiviteit wordt omgezet in activiteit en waar nodig worden confrontaties niet uit de weg gegaan. Het resultaat van het traject met teambuilding in Apeldoorn of elders in Nederland is een team dat in beweging is. Een team met teamleden die iets willen en kunnen betekenen voor zichzelf, elkaar en de organisatie.