Teamontwikkeltraject

Met teambuilding in Zwolle van SMLteams doorloop je met je team en een gecertificeerd teamcoach een teamontwikkeltraject, wat zorgt voor blijvende positieve resultaten. Samen zorgen we ervoor dat jouw teamleden effectiever samenwerken en meer plezier halen uit hun werk. Het verbeteren van de samenwerking heeft direct invloed op het werkgeluk van jouw medewerkers en op de resultaten van jouw bedrijf.

Nulmeting

In een kennismakingsgesprek leggen we graag meer uit over onze werkwijze. Besluiten we om samen te bouwen aan jouw team? Dan kijken we door middel van een nulmeting wat jouw team nodig heeft, want elk team is anders. Daarna gaan we in een maatwerk traject intern bij jouw bedrijf aan de slag met de teambuilding in Zwolle of elders in het land. Onze teamontwikkeltrajecten zorgen voor een langdurige gedragsverandering in het team.

Maatwerk traject

Onze ontwikkeltrajecten worden op maat gemaakt. We leggen in het kennismakingsgesprek graag onze unieke werkwijze aan je uit. Daarna worden er doelen opgesteld, samen met de opdrachtgever en het team. Het vervolgtraject van de teambuilding in Zwolle of waar jouw bedrijf zich ook bevindt, is maatwerk: elk team is anders. In dit traject werken we samen met jouw team aan de afgesproken doelen. Oude gewoontes doorbreken en nieuw helpend gedrag wordt gestimuleerd tijdens de teambuilding sessies. Eén doel is vooraf altijd helder: het team moet in beweging komen. Alle teamsessies zijn een combinatie van verschillende werkvormen en interventies, waarbij alle leerstijlen aandacht krijgen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw team langdurig profijt heeft van de teambuilding in Zwolle of ergens anders in het land, waar jouw bedrijf zich bevindt.

Maatwerk traject

Blijvende gedragsverandering binnen het team

Het loont namelijk om stil te staan en tijd te nemen voor wat er speelt in het team. Door te werken aan je team door middel van teambuilding zorg je voor meer werkgeluk en een beter bedrijfsresultaat. SMLteams helpt je dit proces bewust en sneller te doorgronden. Je weet na de teamontwikkeling beter wat je aan elkaar hebt, waar je op kunt bouwen. Daarnaast durven mensen in en na het traject ook eerlijk te zijn naar elkaar, iets wat op de werkvloer niet altijd vanzelfsprekend is. De lange aandacht tijdens het teamontwikkeltraject zorgt voor een blijvende gedragsverandering en een effectieve samenwerking binnen het team.

Teambuilding Zwolle nodig?

Uniek aan de manier van coachen is dat SMLteams staat voor een open, ontspannen, veilige en vertrouwelijke sfeer. Passiviteit wordt tijdens de teambuilding in Zwolle of omgeving omgezet in activiteit en waar nodig worden confrontaties niet uit de weg gegaan. Het resultaat van het traject is een team dat in beweging is. Een team met teamleden die iets willen en kunnen betekenen voor zichzelf, elkaar en de organisatie.