Wat is SMLTeams

Wat doet SMLteams?

SMLteams ondersteunt bedrijven in het optimaliseren van de teamdynamiek. Dit doen wij door middel van een maatwerk ontwikkeltraject.
Elk team is anders, daarom kijken we door middel van een nulmeting wat jouw team nodig heeft. De leidinggevende heeft een eigen ontwikkeltraject, deze loopt gelijk aan het teamtraject. Na een maatwerk traject werkt jouw team effectiever samen, is een open sfeer waar men elkaar aanspreekt de norm. Hiermee vergroot je het werkgeluk van jouw medewerkers en het bedrijfsresultaat.
Daarnaast geven we DISC-trainingen, waar je in korte tijd je collega’s en hun manier van werken beter leert kennen.

Maatwerk traject

Wie is SMLteams?

SMLteams bestaat uit een team van vaardige, gecertificeerde trainers en coaches. Samen zorgen we ervoor dat jouw teamleden effectiever samenwerken. Met een goed gevulde toolbox staan we midden in de praktijk. Hierbij geloven we in het activeren van eigenaarschap in de teams.
SMLteams is opgericht door Susanne Mentink-Langenakker. Susanne is een bevlogen trainer en teamcoach met een grote passie voor gedrag en groepsdynamica. Haar kracht ligt in het in beweging brengen van mensen en teams.

Wat is de kracht van SMLteams?

Wij ondersteunen bedrijven in het optimaliseren van de groepsdynamiek en een effectieve samenwerking binnen een team. Dit zorgt voor meer werkgeluk, effectiever samenwerken en behalen van hogere bedrijfsresultaten. Wij zijn goed in het doorgronden van de boven- en onderstroom van het team. Onze werkwijze is praktisch, we gaan verder dan de boeken en theorieën. We creëren een veilige leeromgeving en passen de juiste leerstijlen toe. Hierdoor ligt het rendement van onze trajecten en trainingen hoog.

Het team

SusanneMentink-Langenakker

Team & leiderschapsontwikkeling en DISC trainer

“Teamontwikkeling is een feestje, waarbij groei en verbinding voorop staan.”

Susanne startte haar fascinatie voor groepsdynamiek in het onderwijs. 5 jaar geleden stond zij aan de wieg van SMLteams. Naast ervaring in onderwijs en bedrijfsleven wilde zij nog meer teams en leidinggevenden bijstaan in hun ontwikkeling. Haar missie was en is nog steeds om van teamleren een feestje te maken. Waarbij ook ongemakkelijke momenten een plek krijgen, want waar het schuurt daar leert men, daar is ze van overtuigd. Susanne is recht door zee, nuchter en daadkrachtig en door de jaren heen hebben meerdere leidinggevenden en teams hun weg naar SMLteams gevonden. Ze traint en inspireert jou om zelf eigenaarschap te pakken, en geeft je waar nodig de spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’!

Jolanda van Velsen

Teamontwikkeling en DISC trainer

“Ik heb een vriendelijke en open uitstraling waardoor deelnemers zich snel op hun gemak voelen en we vrij direct de diepte in kunnen om effectief vooruit te komen.”

Samen is leuker en slimmer!

Jolanda is teamcoach met een achtergrond als bedrijfseconoom. Mensen en kennis samenbrengen om de beste resultaten te behalen, dat geeft haar veel energie.
Aan de hand van DISC analyses, teamontwikkeling en intervisie ondersteun Jolanda teams en professionals die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied naar een hoger niveau. Daarnaast kun je ook voor individuele vraagstukken bij haar terecht.

NelyandraSchiphorst-Bloem

Teamontwikkeling en loopbaancoach

“Mijn motto: doe waar je goed in bent en waar je energie van krijgt!”

Nelyandra kijkt als loopbaancoach graag waar iemand blij van wordt in zijn werk, welke kwaliteiten en talenten diegene heeft en hoe deze zo goed mogelijk kunnen worden benut.

Als teamcoach heeft ze oog voor iedereen en wint ze snel vertrouwen waardoor er veiligheid ontstaat. Ze coacht graag teams op thema’s zoals: het verbeteren van de samenwerking, het bevorderen van open communicatie of het ontwikkelen van inbreng en initiatief binnen een team.

Eva Lotte Verdonk

Coach, DISC trainer en L&D specialist

“Ik vind niets fijner dan mensen helpen tot (zelf)inzichten te komen, te groeien en om samenwerking te verbeteren.”

Met mijn empathische en positieve aanpak maak ik snel verbinding en zorg ik voor een vertrouwde en ontspannen setting waarin iedereen tot zijn/haar recht komt.”

Niets fijner dan mensen helpen aan inzicht!

Met veel plezier werkt Eva Lotte met teams en individuen aan persoonlijke en teamontwikkeling. Ze wist altijd al dat ze met mensen in organisaties wilde werken. Haar loopbaan startte in het brede HR vakgebied en Eva Lotte heeft ervaring als HR Manager en MT lid. Hierna is Learning & Development op haar pad gekomen. Het vakgebied waar ze zich als een vis in het water voelt.

Brenda Koudijs

Online business manager

“Ieder mens is uniek en ik ben ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan een optimaal teamresultaat wanneer er goed wordt samengewerkt.”

Brenda is een gedreven organisator en vormgever. Ze ondersteund achter de schermen zowel als VA, als strategisch. Spin in het web en ziet geen detail over het hoofd. Haar vormgeving van het cursusmateriaal en content zorgt dat SMLteams duidelijk op de kaart wordt gezet.

Met haar achtergrond in het onderwijs weet Brenda als geen ander hoe mensen leren in ontwikkelen en deze ervaring sluit heel mooi aan bij de missie van SMLteams.

Klanten
vertellen

Benieuwd naar hoe klanten onze
trajecten en trainingen ervaarden?

Vorige
Volgende

Werken aan jezelf is werken aan je team. Susanne heeft mij en een van mijn teams daar het afgelopen jaar op een unieke wijze in gecoacht. De komende tijd opnieuw een coachingstraject met mijn andere team. Ik kijk er naar uit!

Bekijk de video

Het teamtraject speelt in op de behoefte van het team op dat moment. De trainer is helder, duidelijk en pakt regie. Ik ga onze teamdoelen nooit vergeten.

Susanne heeft ons heel fijn geholpen. Door middel van een 0-meting heeft zij een passend traject samengesteld. Waarbij we o.a. met DISC profielen aan de slag zijn gegaan.
Haar begeleiding helpt je de blinde vlekken weg te nemen. Mijn team heeft meer veerkracht gekregen, is weerbaarder. De sfeer ons het team is blijvend veranderd.
Ik zou haar zeker aanbevelen!

Bekijk de video

Een heel mooi traject gevolgd met ons team bij Susanne. Met verrassende invalshoeken kregen we meer inzicht in het team, de organisatie en elkaar.

Al eerder met SML gewerkt. Susanne is doeltreffend, vakkundig en empathisch. Ook ons nieuwe team heeft ze juist geanalyseerd en geïnformeerd. Met DISC als handleiding en naslagwerk. Ons team draait super. Bedankt Susanne!

Uit meer dan 100 trainers is Susanne gekozen. Ze heeft ons bewezen heel professioneel en daadkrachtig te zijn. Op een prettige manier laat Susanne de verantwoordelijkheid bij het team en individuen, waardoor er voor de lange termijn verandering tot stand komt.

Samenwerken in een nieuw team is vaak moeilijk, daarvoor hebben we Susanne’s hulp ingeschakeld. Door haar opdrachten en de juiste vragen te stellen leerden we elkaar en onszelf beter kennen en werden we een team!

Susanne is een zeer open en bevlogen teamtrainer. Ik raad SMLteams aan in mijn netwerk!