Susanne is een ontzettend prettige coach om mee samen te werken. Ze geeft perfect aan wat zij en de coachees nodig hebben en stelt daarbij het belang van het resultaat altijd voorop. Ze weet feilloos de juiste snaren te raken en de probleemgebieden te constateren. En durft hierbij de nodige discussies aan te zwengelen tussen haarzelf en de opdrachtgever. En dat is erg fijn! Als opdrachtgever ben je voor Susanne niet leidend, maar is het leerproces en resultaat wat telt.

Bekijk de video

Susanne heeft ons heel fijn geholpen. Door middel van een 0-meting heeft zij een passend traject samengesteld. Waarbij we o.a. met DISC profielen aan de slag zijn gegaan.
Haar begeleiding helpt je de blinde vlekken weg te nemen. Mijn team heeft meer veerkracht gekregen, is weerbaarder. De sfeer ons het team is blijvend veranderd.
Ik zou haar zeker aanbevelen!

Bekijk de video

Werken aan jezelf is werken aan je team. Susanne heeft mij en een van mijn teams daar het afgelopen jaar op een unieke wijze in gecoacht. De komende tijd opnieuw een coachingstraject met mijn andere team. Ik kijk er naar uit!

Bekijk de video

Uit meer dan 100 trainers is Susanne gekozen. Ze heeft ons bewezen heel professioneel en daadkrachtig te zijn. Op een prettige manier laat Susanne de verantwoordelijkheid bij het team en individuen, waardoor er voor de lange termijn verandering tot stand komt.

Al eerder met SML gewerkt. Susanne is doeltreffend, vakkundig en empathisch. Ook ons nieuwe team heeft ze juist geanalyseerd en geïnformeerd. Met DISC als handleiding en naslagwerk. Ons team draait super. Bedankt Susanne!

We hebben bij Susanne een DISC training met het hele team gevolgd, om zowel persoonlijke als teamontwikkeling meer te faciliteren. Susanne is een energieke, toegankelijke trainer met humor. Ze weet goed aan te voelen waar een team (of individu) behoefte aan heeft en weet dan makkelijk te schakelen, zelfs tijdens de training zelf. Daarnaast is ze op een fijne manier recht door zee en benoemt de dingen zoals ze zijn, zodat je na het afronden van de training echt concreet met adviezen en tips aan de slag kan.

Het traject was een mooie mix van theorie en praktijk. Wat ik nooit ga vergeten is het delen van onze persoonlijk verhalen. SMLteams hanteert een effectief model wat ik iedereen kan aanraden.

Het teamtraject speelt in op de behoefte van het team op dat moment. De trainer is helder, duidelijk en pakt regie. Ik ga onze teamdoelen nooit vergeten.

Susanne weet precies wanneer ze een stilte moet laten vallen en wanneer in te grijpen. Wat haar typeert als trainer is dat ze veel kennis van zaken heeft, vrolijk en toegankelijk is maar wel duidelijk.

Susanne is een zeer open en bevlogen teamtrainer. Ik raad SMLteams aan in mijn netwerk!

Ik heb concrete handvatten om aan de slag te gaan. Susanne luistert goed en laat je zelf nadenken door de vragen die ze stelt.

Ik had nooit gedacht dat we zo ver zouden kunnen komen als team. Het contact met de trainer vond ik fijn. Ze trok mij uit mijn comfortzone en toch voelde ik mij daar comfortabel bij.

Een heel mooi traject gevolgd met ons team bij Susanne. Met verrassende invalshoeken kregen we meer inzicht in het team, de organisatie en elkaar.

Samenwerken in een nieuw team is vaak moeilijk, daarvoor hebben we Susanne’s hulp ingeschakeld. Door haar opdrachten en de juiste vragen te stellen leerden we elkaar en onszelf beter kennen en werden we een team!

Susanne heeft voor ons een DISC analyse gedaan. Ze gaf helder en duidelijke adviezen. Ondanks dat ik terughoudend en argwanend was over een DISC Analyse heb ik dit als zeer nuttig en vooral interessant ervaren. Ik kan ondernemers die in een teamverband samenwerken dit van harte aanbevelen.